HTML

Gondolatok, érzések

Ahogy egy lány látja a világot. Érzések, gondolatok, élethelyzetek. Ideírom a nap történéseit, azokat a dolgokat, amelyek foglalkoztatnak, belső párbeszédeimet, és egyéb írásokat.

Utolsó kommentek

  • Robi: Tárd fel magad, Bocsi. :) (2008.06.01. 12:21) Egyelőre
  • Robi: Amiket ide irtál azok a Te gondolataid élrzéseid tapasztalataid. Belőled csak egy van a világon. ... (2008.06.01. 12:20) Egyelőre
  • Robi: Kár volna és szegényes a net ha nem olvashatnánk azokat a szivből jövő értékes gondolatokat amiket... (2008.06.01. 12:16) Egyelőre
  • Vladek: Csatlakozom az előttem szólóhoz, sokan szeretnénk a blogod olvasgatni. Engedtessék meg, hogy a Nio... (2008.05.31. 20:36) Egyelőre
  • Gyöngyi: Tessék újra megnyitni a blogot! (2008.05.31. 15:07) Egyelőre
  • Utolsó 20

2008.01.01. 23:57 Niola

Húgi

Délután szörnyen éreztem magam: nem találtam a helyem. Semmihez nem volt kedvem. Utálom ezt a hangulatot. Próbáltam részt venni az életben, de mintha egy nagy kőfal állt volna elém: nem tudtam átérezni semmit. Tompa voltam.
Kistesómmal mégis kimentem szánkózni, meg a közeli dombon csúszkálni. Aztán megígértette velem, hogy játszom vele bent is valamit. Hajlamos lettem volna elfelejteni, de ő nem hagyta: tévénézés közben beállított egy halom társasjátékkal. Így hát sakkoztam, és malmoztam... Előtte persze gesztenyepürét reszeltem. Természetesen ő segített. Szinte egész délután a nyakamon lógott, mint egy kis pióca. Sajnos, nem tudtam ennek örülni, úgyhogy este már a depresszióm kellős közepén jártam: egyedül akartam lenni, és gondolkozni akartam. De ez a levakarhatatlan kis manó nem hagyott. Sőt, még öt percig képes volt hallgatni a Pokolgép együttest, bár megjegyezte, hogy fel sem tudja fogni, hogy mi benne a jó. Majd orvul rám ugrott.
- Egyedül akarok lenni! Hagyj már békén!
- De Lonci...- könyörgött.
- Mondtam, egyedül akarok lenni!!!
- Nézzünk valami mesét!
- Egyedül akarok lenni!! - ekkor már nagyon mérges voltam. Tudta, hogy ha így folytatja, előbb utóbb engedek neki. Gonosz kőszívem van, de egy gyerekkel nem bírok el.
- Szörnyű vagy - mondtam kicsit bosszankodva keresve neki egy mesét.
- Te meg katasztrófa - vágott vissza.
És igaza volt. De felvidított.
Végül is egy filmet választott ki. Megnéztük. Utána még játszottunk kicsit, de én már tényleg mással akartam foglalkozni. De sehogy sem tudtam ezt vele megértetni. Idegesített.
- Holnap korán utazom vissza a koleszba - mondtam végül mérgesen.
- De miért?
- Mert nem hagysz békén!
Erre sírvafakadt. Elszégyelltem magam. Vígasztalni kezdtem. És idióta mondatokkal próbálkoztam.
-Viccnek szántam...
-Hát elég hülye poén volt - felelte.
Aztán sikerült megbékítenem.

Mindjárt éjfél. De ő éhes, és szendvicset szeretne készíteni. Velem. Nincs sok időm itt a gép előtt.

3 komment

Címkék: napló


A bejegyzés trackback címe:

https://niola.blog.hu/api/trackback/id/tr67281533

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Orrfújós tesó 2008.01.07. 18:51:38

Szia Te katasztrófa! Nagyon vicces volt a szöveg, kár hogy hétvégén lehet hogy nem jössz haza. :-(

Niola 2008.01.12. 08:03:19

Szia Drága! Aranyos vagy nagyon, és örülök, hogy tetszett a szöveg.

Ibcsi 2008.01.26. 19:59:44

Szia Kedves Lonca! :)

Velem is elő fordult már hasonló esett, nehéz dönteni tényleg.Föleg azért mert mégiscsak egész héten össze vagyunk zárva a koliban és mikor hazamegyek én is arra vágyok,hogy egyedül leyek végre egy kicsit...
Én próbálok sokszor figyelni húgomra, néha sikerül néha kicsit megbántom, és olyankor szörnyen érzem magam...
Én azt tanácsolom, h inkább játsz tesódal minthogy egyedül ülj a szobádban...én is szeretek egyedül ülni a szóbmban, de nincs annál jobb érzés mikor látod,h a kishúgod örül,hogy veled lehet....és természetesen valahol legmélyen te is nagyon örülsz neki... :)
süti beállítások módosítása