HTML

Gondolatok, érzések

Ahogy egy lány látja a világot. Érzések, gondolatok, élethelyzetek. Ideírom a nap történéseit, azokat a dolgokat, amelyek foglalkoztatnak, belső párbeszédeimet, és egyéb írásokat.

Utolsó kommentek

  • Robi: Tárd fel magad, Bocsi. :) (2008.06.01. 12:21) Egyelőre
  • Robi: Amiket ide irtál azok a Te gondolataid élrzéseid tapasztalataid. Belőled csak egy van a világon. ... (2008.06.01. 12:20) Egyelőre
  • Robi: Kár volna és szegényes a net ha nem olvashatnánk azokat a szivből jövő értékes gondolatokat amiket... (2008.06.01. 12:16) Egyelőre
  • Vladek: Csatlakozom az előttem szólóhoz, sokan szeretnénk a blogod olvasgatni. Engedtessék meg, hogy a Nio... (2008.05.31. 20:36) Egyelőre
  • Gyöngyi: Tessék újra megnyitni a blogot! (2008.05.31. 15:07) Egyelőre
  • Utolsó 20

2008.05.04. 20:49 niola

Ígérgetés + Ballagás

Megint tarthatnék előadást arról, hogy megint csúnyán rászedtek, mert megígértek valamit, amit ugyebár megint nem teljesítettek. Mondhatnám, hogy meglepődtem, hogy jaj, úgy szíven ütött... De hát ez nem igaz. Kicsi lelkem reméli, hogy csak egy tévedés, és az illető nem ássa magát mélyebbre. Azonban egyesek nagyon furcsán tudnak viselkedni, és olyanra képesek, hogy ugyancsak meglepődöm és csak pislogok.

Nem erről akartam írni. Hanem húgom ballagásáról. Aznap reggel hosszas készülődés volt reggel mindenki részéről.
- Mit vegyek fel?
- Kész vagytok már?
E kérdések gyakran elhangzottak. Gyöngyi gyönyörű volt. Most is az, de ezt azért emeltem ki, mert úgy szokás, hogy csak ünnepekkor említik meg ezeket a tényeket, vagy amikor be akarunk vágódni valakinél. Mert általában a jó dolgok felett átsiklunk. (Majd teszek fel képeket. De most épp a szobájában van a fényképezőgép, és őrző szemeit rajta tartja a masinán. Hiába, úgyis megkaparintom, és akkor... Akkor majd mindenki láthat fényképeket.)
Tehát. A család apraja nagyja ott volt az iskolai ünnepségen. Megbíztak, hogy készítsek sok-sok fényképet, azonban húgomat szem elől vesztettem. Ezt később próbáltam korrigálni, bár merem remélni, hogy emiatt nem lesz rám mérges. Eddig nem említette.
Tesóm végigballagta az iskolát kis topánkájában, majd az udvarra érkezett rohanó osztályával.
Meghallgattuk a beszédeket. És tesómat kihívták, és jeles tanulmányi eredményéért oklevelet kapott!!!! (Az én húgom...)
Aztán hazamentünk a nagy famíliával, megebédeltünk...

                                                                     

                         

                

2 komment


A bejegyzés trackback címe:

https://niola.blog.hu/api/trackback/id/tr10453860

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Ibcsi 2008.05.12. 21:46:55

Szia Kedves Lonca!

Nagyon szép húgod a képeken, szeretnék neki gartuálni a ballagásához( majd ad át neki :) ) És kivánok neki további sok sikert a szóbelihez és minden máshoz ami utána jönn!!! :)

niola 2008.05.13. 15:50:25

Szia kedves Ibcsi!

Nagyon köszönöm a húgom nevében is a jó kívánságokat! :-)
süti beállítások módosítása